top of page

Červen a červenec 2017

Aktualizováno: 1. 1. 2019


Léto u nás utíká vždy tak nějak rychleji a tak toho máme za sebou zase hodně. Po úspěšné Danteho bonitaci a víc jak třítýdenním čekání na přeregistraci, můžu napsat, že máme doma zase chovného psa, nevěsty těšte se :-D Kluci spolu řádí na procházkách i zahradě úplně stejně jak před touto velkou událostí a je jim to zjevně jedno, Dante poctivě trénuje tahání vozíku, páč zahrada je velká a trávu z ní někdo odvážet musí a navíc se čím dál tím víc snaží dostat nenápadně na gauč a do náruče paničky a tváří se, že je vlastně čivava a Remík to s klidem sleduje a je rád, že se necpe na něho, ale na paničku. Největší zážitek jsme měla ale díky kamarádce Terezce, 

která mi se svojí maminkou umožnila být u zrození nového bernského života, vrhu B Sweetglow.  Ani ne týden potom, jsem si udělala opět výlet a fotky šestidenních štěňátek najdete tady. Miminka jsou nádherná a přejeme jim krásný, dlouhý a hlavně zdravý život s těmi nejlepšími páníky.

Pak si kluci užili i krátkou návštěvu Danteho paní chovatelky a krásné polosestřičky Czary, já si udělala klasický výlet na národní výstavupsů do Mladé Boleslavy, kde jsem strávila krásný den s kamarády. Největší událostí, o které si troufám říct že nám změní život, je ale náš nový přírůstek do smečky, vyhozené koťátko Mia. Je to malinkatý drobeček, v den kdy se k nám dostala, neměla podle paní veterinářky ani 7 týdnů. Miuška u nás nalezla ne jen nový domov, ale hlavně velikého kamaráda Danteho. Od prvního dne je to úžasná dvojka a  pohled na tyto dva, šťasné a už teď na sobě závislé, stojí za vše. Remík i Dantík Miu přijali okamžitě, našim třem kocourům to bude chvíli trvat, ale s tím jsme počítali. Takže ještě jednou - vítej doma princezno. 

bottom of page