top of page

Máme doma šampiona Rumunska a C.I.B.- a

Aktualizováno: 1. 10. 2020


Konec února jsem pojala trochu adrenalinově a vyrazila s Dantem na čtyřvýstavu do Rumunska. A byl to opravdu adrenalin, ještě týden před výstavou jsem netušila, že se někam pojede :-D V pondělí 17.2. jsem Danteho přihlásila na výstavy - 2x CAC a 2xCACIB, říkala jsem uvidíme, možná motyka vystřelí... Dantemu k získání titulu Interšampiona chyběl poslední CACIB z třetí krajiny a jelikož zatím uplynuli pouze 4 měsíce od doby kdy by tento titul mohl získat, tak jsem to nijak nehrotila a řekla si že si v nejhorším udělám neplánovanou dovolenou. Naštěstí se na tento výlet se mnou vydala kamarádka Eva a tak po rychlo přípravách a plánech jsme vyrazili ve čtvrtek ráno, přespali v Maďarsku, v pátek se přesunuli do Rumunska, v sobotu a neděli zvládli 4 výstavy a v pondělí ráno vyrazili na jeden zátah domů. Uf, byl to náročný, ale krásný výlet a my jeli domů plni zážitků a o dva tituly těžší :-D Ale hezky po pořádku.

V pátek jsme dojeli na místo odpoledne, ubytovali se v krásném hotelu a šli prozkoumat okolí a hlavně najít halu kde se o víkendu měly konat výstavy. K naší velké radosti se od hotelu až k halám dalo projít krásným nábřežím, a tak jsme auto nechali až do pondělí stát před hotelem a vše absolvovali pěšky. Město Napoca Cluj nás moc mile překvapilo, je to moderní město a lidi v něm jsou opravdoví pejskaři. Kolem celého nábřeží byli koše každých pár metrů, nespočet lidí se psy, všichni se usmívali, psi na volno a bez konfliktů. A samozřejmě Dante všemi obdivovaný a hlazený si tyto procházky taky náležitě vychutnával.

V oba dva dny byly dopolední výstavy národní s udělováním titulu CAC a odpolední byly mezinárodní s možností udělení titulu CACIB. A Dante zvládl všechny čtyři výstavy úžasně, krásně a vesele se předvedl a naše výsledky tomu odpovídali :

22.2.2020 - V1, CAC dopoledne, odpoledne V1, CAC, res. CACIB 23.2.2020 - V1, CAC, Best male, BOB dopoledne, Odpoledne V1, CAC, CACIB, BOB

A tak jsme si z Rumunska dovezli titul šampiona krásy Rumunska a splnili podmínky pro udělení titulu C.I.B. - Interšampiona.

Domů jsme vyráželi v euforii, teda spíš já, Dantík celou cestu spokojeně přespal a já musím poděkovat paní chovatelce Alence a majitelce Danteho táty Jarce, že mě do výstav "uvrtaly" a viděly v Dantíkovi potenciál všechny tito tituly získat. Děkuji za něj děvčata. Výběr fotek naleznete zde.



bottom of page