top of page

Novinky roku 2023


Po dlooooouhé době přidávám novinky, nebo spíš než novinky, tak souhrn co se u nás dělo, nebo spíš nedělo. Vincent oslavil druhé narozeniny, samozřejmě za zvuku fanfár, mejdanu s kamarády a s pořádným psím masovým dortem. Koťátko Ginka nám roste do krásy, po kastraci v květnu jsme ji konečně pustili i ven a tam se ukazuje jako velice zdatný lovec myší. Bohužel jí u lovu sekunduje i Vinnie, který se tituloval do role kafilerie a vše co ona uloví on zlikviduje.

Dante se po čase opět zúčastnil výstavy, na Klubové výstavě nastoupil coby C.I.B. a multišampion do třídy čestné, předvedl se opět jako profík a získal krásné hodnocení, známku V1 a megapohár.

Nadále si užíváme kamarádů a společných procházek, Vinnie maká poctivě každý týden na cvičáku (a já s ním) a vlastně si tady spokojeně fungujeme.

Nastala ale jedna velká změna, ale ne u kluků, ale u mně - opustila jsem práci a věnuji se plně profesionálnímu focení psů. Kdo mně zná tak ví, že fotím už roky, a jelikož už nebylo možné stíhat dvě práce najednou, muselo přijít rozhodnutí čemu se budu věnovat. A zvítězila fotografie. Takže pokud chcete krásné fotky psů, ozvěte se.

Tady najdete i moje stránky. Fotím především výstavy, mám ateliér u Českého Brodu, vyjíždím za štěňátky i na různé akce. Samozřejmě jsem nadále k dispozici i s tvorbou jídelníčků z masa pro psy.



bottom of page